Ce spune tinuta de plaja despre tine?

Te pregatesti pentru un weekend la plaja, o vacanta sau doar o zi la piscina? In general, sortul nu reprezinta articolul vestimentar principal din dulapul nostru de vara, iar potrivit designerului Tom Ford, barbatii adevarati nu ar trebui sa iasa in pantaloni scurti in public. Motiv pentru care putem ramane putin nepregatiti la capitolul articole de plaja. Dar ce spun aceste articole despre noi?
Sursa foto: touchmodels.com

Sortul viu colorat, in culori indraznete precum roz sau mov este destul de rar intalnit, desi alegerea culorilor face dovada prezentei unui barbat increzator, spontan, deloc plictisitor care cu siguranta va impresiona reprezentantele sexului frumos.
Prin comparatie, sortul / slipul inchis la culoare sau negru este preferatul barbatului traditional, de incredere, loial si serios in relatii, dar din pacate deloc spontan si putin plictisitor.
Pentru a emana o stare de relaxare totala si dorinta de distractie, slipul / sortul cu motive florale tropicale este alegerea!
Sursa foto: bellazon.com

O varianta putin mai pretentioasa ar fi slipul de baie mulat, care cere destul de multa incredere in sine si un corp bine lucrat la sala pentru a nu intra intr-o alta extrema.
Slip sau sort? Un avantaj mai mare il au fara indoiala sorturile de baie, acestea putand fi purtate si in afara plajei, atunci cand mergem sa cumparam o inghetata, un suc sau gogosi pentru partenera. Ofera intimitate si se usuca repede fiind cea mai buna optiune pentru plaja.

Evitati sa purtati un sort care sa treaca de genunchi, asta daca nu faceti surfing. Fiti creativi si cu gandul la distractie...iar pentru asta noi va recomandam modelele clasice / retro.