Cravata cu capat drept tricotata

Ca barbati, una dinte provocarile vietii de adult este imbinarea unui stil vestimentar individual cu rigorile carierei profesionale. Rutina ne face complacenti, iar asta duce la pierderea energiei si vitalitatii cu care ar trebui sa ne inconjuram pentru a pastra o nota vibranta.
Sursa foto: lifeinitaly.com

O solutie eleganta este introducerea unui element nonconformist in tinuta de zi cu zi - cravata cu capat drept. Acest lucru combinat cu faptul ca de cele mai multe ori acest model este gasit in cazul cravatelor tricotate ii dau acesteia calitatea de a face o tinuta mai putin formala, aducand o nota de “culoare”.
Cel mai recomandat model este cel tricotat de culoare neagra. Acesta se va potrivi cu majoritatea gulerelor, camasilor si sacourilor pe care le detinem. Fiind mai ingusta decat cravatele normale, este recomandat sa o asortam in special cu modelele Oxford si Chambray1 de camasa.

Alte posibile avantaje pentru acei barbati care au un job mai activ, dar trebuie sa isi pastreze seriozitatea vestimentara se leaga de faptul ca modelul tricotat de cravata cu capat drept formeaza cute foarte greu, iar nodul acesteia este foarte usor de realizat. Ceea ce inseamna ca aceast tip de cravata va arata exemplar chiar si dupa o zi lunga si activa.

Sursa foto: pinterest.com

Alegand acest format vom face ca o tinuta ce este perfecta pentru atmosfera de birou sa devina una ce implineste aceleasi standarde, dar care emana vivacitate.

1un denim usor de calitate superioara