Cum sa ne pregatim pentru petrecerile la piscina

Anul asta te-ai pregatit din timp pentru vara, ai fost regulat la sala, frizura este pusa la punct, pielea perfect bronzata (nu rosie) si vrei sa stii cum poti arata cat mai bine pentru o petrecere la piscina. Noi n-am fost atat de harnici si nu ne-am pregatit din timp, dar vrem sa punctam prin tinuta terenul pierdut.
Sursa foto: moco-choco.com

Daca ai senzatia ca ai pus cateva kg peste an, alege un short mai inchis la culoare care o sa atraga mai putin atentia asupra burtii, in plus nu ai cum sa dai gres cu culorile inchise. De asemenea sort-ul cu multe culori, aglomerat, nu este cea mai buna alegere daca vrei sa iti conturezi un look stilat. Asa cum am mai spus dimensiunile sort-ului sunt foarte importante, nu purta nimic prea larg sau lung. Despre ce semnifica tipul sort-ului gasesti mai multe aici.

Bronzul este important si vorbim despre el pentru ca ne face sa aratam mai bine si ne ajuta si sa ascundem unele imperfectiuni ale corpului. Cu siguranta nu vrem sa mergem la un party la piscina si sa avem pielea alba ca zapada, ca si cum am fi petrecut ultimul an in casa, dar nici in extrema cealalta.

Ai auzit ca accesoriile completeaza look-ul? Este adevarat, asta mai ales pentru ca vei purta haine mai sumare, iar accesoriile vor oferi acel extra detaliu de care ai nevoie. Alegerea potrivita ar fi un accesoriu mic si care sa nu iasa puternic in evidenta. Atunci cand probezi unul si ajungi sa stai pe ganduri „este oare prea mult?”...nu-l purta, cel mai probabil nu e potrivit.
Ca si regula pentru un look reusit, nu incerca sa copiezi unul, ci foloseste ce vezi ca sursa de inspiratie pentru a construi ceva potrivit pentru tine.

Sursa foto: allspunout365.files.wordpress.com