Ridurile denota experienta, intelepciune, autoritate?

Nu stim daca titlul este chiar adevarat, dar stim cu siguranta ca barbatii nu doresc in general eliminarea completa a ridurilor ci doar estomparea lor. Vom lista mai jos o serie de metode de prevenire si cateva sfaturi.
Sursa foto: pinterest.com

Putem folosi produsele partenerei?

Dermatologii sunt de parere ca acest lucru este benefic doar daca cei doi au acelasi tip de piele, desi chiar si in situatia asta produselor nu vor avea eficienta maxima din cauza diferentelor in ceea ce priveste structura si particularitatile pielii masculine. Asadar pielea noastra este mai groasa, predominant grasa, paradoxal mai delicata si exista mai putine glande sebacee la nivelul ei.

Recomandam produsele care nu contin uleiuri, o igiena potrivita (gasiti mai multe informatii aici), dar si o dieta pe masura (consumul de peste este benefic in special de somon, acesta contine acizi grasi Omega 3, iar dintre vitamine locul I este ocupat de vitamina C). De asemenea recomandam evitarea fumului de tigara (implicit a fumatului), practicarea a cel putin 3 antrenamente pe saptamana si o hidratare buna.